Al twee dagen werkt de civiele bescherming om alles opgeruimd te krijgen.
Volledig scherm
Al twee dagen werkt de civiele bescherming om alles opgeruimd te krijgen. © Mariotti

Tip van alerte buurtbewoner helpt professioneel labo met twee ton drugsafval oprollen

In een hoeve in As is dinsdagochtend een drugslabo ontdekt. Het waren buurtbewoners en voorbijgangers die vorige week verdachte geuren meldden. Het parket lanceerde slechts dagen voordien het Anonieme Drugsmeldpunt in Limburg om drugslabo’s bloot te leggen, met resultaat.

0 reacties

 1. Guido Brepoels (KRC Genk Ladies): “Driekwart van de wedstrijd domineren en toch nog verliezen, dit is echt balen”
  Voetbal Super League PO2

  Guido Brepoels (KRC Genk Ladies): “Driekwart van de wedstrijd domineren en toch nog verliezen, dit is echt balen”

  Bij KRC Genk Ladies wil de motor maar niet echt aanslaan. Na de overwinning tegen Woluwe verloren de Genkies afgelopen weekend met 2-0 bij hekkensluiter Charleroi. Nochtans domineerden de Genkse meisjes driekwart van de wedstrijd en dwongen ze een resem kansen af. Charleroi had aan twee rake counters voldoende voor de zege. In de rangschikking van PO2 blijft Genk wel met Aalst en Zulte Waregem de klassering aanvoeren.
 2. Jarige Sien Vandersanden (KRC Genk Ladies): “In de vier opeenvolgende thuiswedstrijden moeten we een kloof met onze tegenstanders slaan”
  Voetbal Super League PO2

  Jarige Sien Vandersan­den (KRC Genk Ladies): “In de vier opeenvol­gen­de thuiswed­strij­den moeten we een kloof met onze tegenstan­ders slaan”

  KRC Genk Ladies kon na de zege tegen Woluwe de lijn niet doortrekken en verloor vorige weekend, ondanks een goed partij, ontgoochelend tegen hekkensluiter Charleroi. De Genkse club staat nu voor een rijtje van vier opeenvolgende thuiswedstrijden en wil tegen Aalst de draad weer opnemen. “We moeten het thuisvoordeel optimaal benutten en een kloof slaan met onze tegenstanders”, zegt Genks kapitein Sien Vandersanden.
 1. Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is
  Play

  Dit is waarom parkeren zonder handrem geen goed idee is

 2. Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”
  Play

  Maak een virtueel ritje vanaf de eerste rij op de “snelste achtbaan van de Benelux”