Er is momenteel geen fietsverkeer mogelijk door de tunnel aan de Hoeveweg.
Volledig scherm
Er is momenteel geen fietsverkeer mogelijk door de tunnel aan de Hoeveweg. © Gemeente As

Fietstunnel Hoeveweg gaat tijdelijk dicht: “Schanskorven zijn instabiel”

AsAan de fietstunnel ter hoogte van de Hoeveweg in As is tijdelijk geen doorgang mogelijk. De gemeente heeft de tunnel afgesloten, omdat de schanskorven instabiel blijken te zijn.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. IN BEELD: Natuurhulpcentrum opent deuren voor dierenliefhebbers
  Opglabbeek

  IN BEELD: Natuurhulp­cen­trum opent deuren voor dierenlief­heb­bers

  Deze zondag vond in Opglabbeek de eerste opendeurdag van het Natuurhulpcentrum plaats. In totaal zijn er drie opendeurdagen. Iedereen kon er de wolven uit Oekraïne, poema’s, leeuwen, java-apen en wasberen bezichtigen. Verder waren er ook tal van inheemse dieren: van jonge revaliderende eekhoorns tot uit het nest gevallen oehoe-jongen, merels en vossen. Ook de uitbreiding van Europa’s grootste revalidatiekooi voor roofvogels en uilen kon voor het eerst bezichtigd worden. Verder vielen de splinternieuwe vossen- en dassenkooien op.