Kunstenaar Jan Latinne.
Volledig scherm
Kunstenaar Jan Latinne. © Moors

As lanceert teken- en schilderwedstrijd in aanloop naar tentoonstelling Jan Latinne

AsDit jaar wordt kunstenaar Jan Latinne 85 jaar. Het gemeentebestuur van As viert de verjaardag van haar inwoner met een tentoonstelling in de Sint-Aldegondiskerk van 24 oktober tot en met 2 november. In aanloop naar die expo lanceert het bestuur nu een kleurrijke teken- en schilderwedstrijd voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.
 2. Sien Vandersanden en KRC Genk Ladies raken niet voorbij AA Gent: “Beide teams blijven ontgoocheld achter na 1-1-gelijkspel”
  vrouwenvoetbal super league

  Sien Vandersan­den en KRC Genk Ladies raken niet voorbij AA Gent: “Beide teams blijven ontgoo­cheld achter na 1-1-gelijkspel”

  KRC Genk Ladies en AA Gent bleven steken op een billijk gelijkspel. Beide ploegen trokken nochtans alle registers open en streden voluit voor de overwinning. Echte doelkansen bleven echter schaars. Na de rust klommen de bezoekers via Eijken op voorsprong. Vier minuten voor tijd lukte de ingevallen Anissa Giuga alsnog de verdiende gelijkmaker. Zowel Genk als Gent mikten op een driepunter en bleven dan ook met een wrang en ontgoocheld gevoel achter.