Volledig scherm
© Photo News

Zelfs zij krijgen het soms op hun heupen: Eupen-fans fluiten eigen spelers uit

EupenVandaag is het fandag bij AS Eupen. Een stormloop zal het niet worden. Zelfs vergevensgezinde supporters, krijgen het soms op de heupen. Kehrweg ontsnapt daar niet aan. Na afloop van de match tegen STVV werden de thuisspelers door hun publiek uitgefloten. Het is waarschijnlijk niet de eerste keer, maar zelf hebben we het nog nooit meegemaakt.

0 reacties

 1. Claude Makelele kwam, zag en redde Eupen: "Niet iedereen is zoals Zidane"
  PREMIUM
  Jupiler Pro League

  Claude Makelele kwam, zag en redde Eupen: "Niet iedereen is zoals Zidane"

  'First we take Manhattan - then we take Berlin', zong Leonard Cohen. Je hebt op alle niveaus in de maatschappij wereldveroveraars. Claude Makelele (45), nochtans voor eeuwig 'Galáctico', houdt het simpel: 'First we take Madrid - then we take Eupen.' Te midden alle 'zever' sprak vorige week niemand over de wissel van Makelele - de inbreng van de Japanner Toyokawa - die de match tegen Moeskroen deed kantelen. Interview met 'Le Sauveur' van Eupen.
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"