Abdul Manaf Nurudeen.
Volledig scherm
PREMIUM
Abdul Manaf Nurudeen. © David Hagemann

Manaf Nurudeen, ‘man van de match’ tegen Club Brugge, komt boven water bij Eupen: “Ik speelde geen komedie”

AS EupenEen aantal uitstekende reddingen, een Petr Cech-helm en een aantal blessurebehandelingen voor... krampen. Abdul Manaf Nurudeen (22), de Ghanese doelman van Eupen, was één van de figuren van het openingsweekend in de Jupiler Pro League. “Ik voel me naakt als ik geen helm draag.”

17 reacties

 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Stop klok zoals bij den basket en de zaak is opgelost, wat een gedoe toch allemaal .. en het was overduidelijk komedie en tijdrekken eerste klas (waardig) ...
 • Johan Janssen

  2 maanden geleden
  Extra tijd zou misschien terecht zijn geweest maar ga dan maar naar vorig seizoen zien en er was heel waarschijnlijk een andere kampioen zijn. De beslissingen zijn zeer selectief en daar draait het om. Ik zag ook iemand in de beker in het publiek springen dat is ook niet gepast nu maar tja 1 ploegje mag wat meer zeker. Mooie sponser van de bond.
 • William Carchon

  2 maanden geleden
  Brugge is al 2 jaar de beste ploeg en daarmee basta. Misschien alleen wat minder in de playoffs vorig seizoen maar anders de beste ploeg. En wie anders beweert is blind als je zoveel punten voor staat op de 2 voor dat ze de punten halveren.
 • tom kerwyn

  2 maanden geleden
  Anthony.. en tijd var? En ander tijdrekken? U kleur is ook duidelijk... en nee. Ik ben geen fanatieke fcb fan. Ik ben voor voetbal... algemeen zouden ze dit altijd moeten toepassen
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Helaas kon gans België zien dat het weer van dat is, vanaf speeldag 1 = brugge zal geholpen worden.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).