Abdul Manaf Nurudeen.
Volledig scherm
PREMIUM
Abdul Manaf Nurudeen. © David Hagemann

Manaf Nurudeen, ‘man van de match’ tegen Club Brugge, komt boven water bij Eupen: “Ik speelde geen komedie”

AS EupenEen aantal uitstekende reddingen, een Petr Cech-helm en een aantal blessurebehandelingen voor... krampen. Abdul Manaf Nurudeen (22), de Ghanese doelman van Eupen, was één van de figuren van het openingsweekend in de Jupiler Pro League. “Ik voel me naakt als ik geen helm draag.”

17 reacties

 • van Dessel Wim

  1 jaar geleden
  Stop klok zoals bij den basket en de zaak is opgelost, wat een gedoe toch allemaal .. en het was overduidelijk komedie en tijdrekken eerste klas (waardig) ...
 • Johan Janssen

  1 jaar geleden
  Extra tijd zou misschien terecht zijn geweest maar ga dan maar naar vorig seizoen zien en er was heel waarschijnlijk een andere kampioen zijn. De beslissingen zijn zeer selectief en daar draait het om. Ik zag ook iemand in de beker in het publiek springen dat is ook niet gepast nu maar tja 1 ploegje mag wat meer zeker. Mooie sponser van de bond.
 • william carchon

  1 jaar geleden
  Brugge is al 2 jaar de beste ploeg en daarmee basta. Misschien alleen wat minder in de playoffs vorig seizoen maar anders de beste ploeg. En wie anders beweert is blind als je zoveel punten voor staat op de 2 voor dat ze de punten halveren.
 • tom kerwyn

  1 jaar geleden
  Anthony.. en tijd var? En ander tijdrekken? U kleur is ook duidelijk... en nee. Ik ben geen fanatieke fcb fan. Ik ben voor voetbal... algemeen zouden ze dit altijd moeten toepassen
 • Hans Verelst

  1 jaar geleden
  Helaas kon gans België zien dat het weer van dat is, vanaf speeldag 1 = brugge zal geholpen worden.
 1. EUPEN. De Panda’s ambiëren linkerkolom met opgefriste kern: “Eupen is een kleine naam, geen kleine club”
  PREMIUM
  Voorstelling eersteklassers

  EUPEN. De Panda’s ambiëren linkerko­lom met opgefriste kern: “Eupen is een kleine naam, geen kleine club”

  Volgend weekend start de Jupiler Pro League, hoog tijd om de achttien eersteklassers aan u voor te stellen. We beginnen met Eupen, dat zonder hoogtevrees de eerste helft van het klassement viseert. “Eupen is een kleine naam, geen kleine club”, stelt Stef Peeters, de nieuwe spelmaker van de Panda’s. Onze Eupen-watcher Alain Ronsse ziet dat de club zich niet langer richt op de Afrikaanse antennes van de Aspire Academy. Wat Eupen wel nog nodig heeft: een extra spits.