Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Bernd Storck is niet langer trainer van Eupen

EupenEupen heeft bekendgemaakt de samenwerking met coach Bernd Storck te hebben stopgezet. De 59-jarige Duitser betaalt de tol voor de tegenvallende resultaten van de Panda’s. Gisteren verloor Eupen nog met 2-1 bij KV Mechelen, de tiende nederlaag van het seizoen. Eupen staat in het klassement van de Jupiler Pro League veertiende, met twaalf punten.

6 reacties

 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Zouden beter de vetbetaalde spelers ontslaan in plaats van altijd de coach ...! Alsook sommige besturen ook De zondebok is snel gevonden altijd... Maar de andere zouden ook beter eens in de spiegel mogen bekijken...😳...!
 • Guy Lefebure

  3 maanden geleden
  Hij wist het altijd beter. Hij vindt zich een fantastische trainer. Ook ging hij Genk beter laten voetballen. Ik heb er niets van gezien. Enkel hij wist het beter.
 • Jean Pierre Huybrechts

  3 maanden geleden
  Deze ploeg en nog anderen hebben niks te zoeken in eerste afdeling.Max 12 ploegen in eerste de rest amateurvoetbal.
 • Guy Lefebure

  3 maanden geleden
  Prima. Ook in Genk ging hij alles veranderen. De vorige trainers hadden alles slecht gedaan. Hij ging Genk weer laten voetballen. Amai.Heeft hoge dunk van zichzelf.
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Zoals eerder al gezegd, deze competitie wordt een slagveld bij de trainers. Minstens de helft van de clubs zal van trainer gewisseld hebben op het einde van de competitie. Er zijn nú 3 dalers dus de plaatsen worden duur betaald.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.