Volledig scherm
© Photo News

‘Achtung Gefahr!’ Talentvol Eupen treedt op volle sterkte aan tegen AA Gent

EupenEupen is vanavond aan zijn derde thuiswedstrijd toe. De tweede affiche. Na landskampioen Club Brugge, volgt nu vice-kampioen AA Gent. Tegen Club liepen de Panda’s tegen de lamp. 0-4 zonder pardon. Een maand later zullen de Buffalo’s ‘Am Kehrweg’ echter een andere tegenstander treffen. Eupen op volle kracht.

  1. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

    Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”
  1. Hoe Eupen als bont gezelschap toch op volle toeren draait: een eigenzinnige presentatie

    Hoe Eupen als bont gezelschap toch op volle toeren draait: een eigenzinni­ge presenta­tie

    Met Youssef Msakni - alias de ‘Tunesische Messi’ - trok Eupen in de wintermercato een opvallende versterking aan. Hij is ook de 16de (!) nationaliteit in de kern van Eupen. En toch brengt dat bonte gezelschap best efficiënt voetbal, Anderlecht is zondag gewaarschuwd. Maar hoe goed kent u het Eupen dat zich dit seizoen probleemloos lijkt te handhaven? Uw Eupen-watcher brengt een eigenzinnige presentatie van zij die dit seizoen het vaakst speelden.