.
Volledig scherm
. © BELGA

14 positieve gevallen bij Eupen: moet ook partij tegen Club Brugge worden uitgesteld?

14 reacties

 • dirk govaerts

  22 uur geleden
  geef ploegen nog 1 week om hun spelers in het gareel te krijgen en anders elke keer forfait aan hun broek , of anders gaat de competitie stil . Overal zie je mensen met langer haar behalve bij de spelers , en die scheren allemaal zelf hun kapsel zeker ?
 • Tim Boonen

  4 weken geleden
  Roger En die blijven maar zeggen we worden 2x per week getest maar er zijn nergens zoveel % besmettingen als in het voetbal
 • eric de baene

  4 weken geleden
  Forfait voor Eupen helaas ...! 0-5 voor Brugge Boete geven voor Eupen
 • Jan Heem

  4 weken geleden
  voer toch gewoon de Europaleagueregel in. géén 13 spelers met licentie? forfaitverlies aan je rekker en een boete bovenop. met 50.000€ voor een eerste inbreuk, 75k voor de tweede en schrapping bij de derde zullen ze wel gemotiveerd zijn om scherp toe te zien op die overjaarse pubers.
 • Benny Deridder

  4 weken geleden
  Terwijl iedereen maar 1 knuffelcontact mag hebben en de gasboetes de pan uitswingen, mogen voetballers 21 knuffelcontacten hebben “op hun werk” en wordt hun kapsel netjes bijgeknipt. Hebben die verder geen contacten, familiaal of via lock down party’s ? Duidelijk dat die boven de wet leven.
 1. Hoe Eupen als bont gezelschap toch op volle toeren draait: een eigenzinnige presentatie

  Hoe Eupen als bont gezelschap toch op volle toeren draait: een eigenzinni­ge presenta­tie

  Met Youssef Msakni - alias de ‘Tunesische Messi’ - trok Eupen in de wintermercato een opvallende versterking aan. Hij is ook de 16de (!) nationaliteit in de kern van Eupen. En toch brengt dat bonte gezelschap best efficiënt voetbal, Anderlecht is zondag gewaarschuwd. Maar hoe goed kent u het Eupen dat zich dit seizoen probleemloos lijkt te handhaven? Uw Eupen-watcher brengt een eigenzinnige presentatie van zij die dit seizoen het vaakst speelden.
 2. Blondelle (Eupen): “Voor de rust geen vat op het bewegingsvoetbal van Standard”
  Eupen

  Blondelle (Eupen): “Voor de rust geen vat op het bewegings­voet­bal van Standard”

  Tweede pijnlijke nederlaag op rij voor AS Eupen. Voor de competitieonderbreking verloren de Panda’s in Charleroi hoewel ze meer dan de thuisploeg de zege verdienden. Vanavond hadden ze uitzicht op een gelijkspel tot in de 93ste minuut. Eigen schuld, dikke bult, want aan de basis van die late 1-2 lag een gebrek aan concentratie. “Daar ben ik het volkomen mee eens”, aldus aanvoerder Siebe Blondelle. “We stonden met z’n allen uit positie op de inworp die het doelpunt van de Luikenaars inluidde. Zo kort voor het einde had we blijk moerden geven van meer maturiteit.”
 3. San José paste Eupen goed aan: “Numerieke meerderheid van Anderlecht op middenveld proberen op te vangen”
  Belgisch voetbal

  San José paste Eupen goed aan: “Numerieke meerder­heid van Anderlecht op middenveld proberen op te vangen”

  Eupen heeft Anderlecht tactisch goed aangepakt. Coach Beñat San José liet zich niet verleiden om door te gaan met veldbezetting die hem drie punten opleverde op KV Oostende. Hij haalde Blondelle opnieuw in de basisopstelling en verving de geblesseerde Toyokawa door Amat. Niet om over te schakelen op een defensie met drie centrale verdedigers — Amat speelde tot nu centraal achterin — maar om, met de Spanjaard, tussen Ebrahimi en Cools, zijn middenveld extra te stofferen.
 1. Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"
  Play

  Losada: "Afscheid met de spelers was super emotioneel"

 2. Beerschot-voorzitter Vrancken: "Ontgoocheld, maar ook nieuwe opportuniteiten"
  Play

  Beer­schot-voorzitter Vrancken: "Ontgoo­cheld, maar ook nieuwe opportuni­tei­ten"