Themabeeld
Volledig scherm
PREMIUM
Themabeeld © ZES

Theater, circusacts en een worstelshow: dit zijn onze weekendtips voor de Kempen

KempenWil je in het weekend van 28 en 29 januari eropuit trekken? Maar weet je niet waar naartoe? Geen nood, wij lijsten vijf leuke activiteiten voor het hele gezin op. Van een poëtische, rustgevende wandeling tot een voorstelling van de beste Europese showworstelaars: er is voor elk wat wils.

  1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
    Livios

    Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

    Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.