Themabeeld
Volledig scherm
Themabeeld © ANP

Politie houdt grenscontroles in noordoostelijke Kempen: “Slechts een paar bestuurders doen terugkeren”

Arendonk/Ravels/RetieVanaf woensdag 27 januari zijn niet-essentiële verplaatsingen over de landsgrenzen heen verboden. De politiezone Kempen Noord-Oost controleerde daarom aan de Nederlandse grens in Poppel en Arendonk, de federale politie aan de grensovergang op de E34 in Retie. De meeste gecontroleerde chauffeurs hadden geldige redenen voor hun verplaatsing.

 1. Oplichters stelen facturen uit brievenbussen om rekeningnummer te vervalsen: “Verscheidene bedrijven durven die bus nog altijd niet gebruiken”
  PREMIUM
  Ravels/Turnhout/Beerse

  Oplichters stelen facturen uit brievenbus­sen om rekening­num­mer te vervalsen: “Verschei­de­ne bedrijven durven die bus nog altijd niet gebruiken”

  De rechtbank in Turnhout boog zich woensdag over een groot dossier van facturenfraude. Maar liefst 27 beklaagden stonden terecht. De oplichting dateert van een vijftal jaar geleden. Oplichters stalen toen facturen uit brievenbussen van bpost. Ze vervalsten nadien het rekeningnummer om de nepfacturen dan terug op de post te doen richting nietsvermoedende klanten.
 1. Deze Japanse vrouw is de levensechte Rapunzel
  Play

  Deze Japanse vrouw is de levensech­te Rapunzel

 2. "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'
  Play
  Blijven Slapen

  "Vind je dat nu echt zo opwindend?": pikante vragen in 'Blijven Slapen'