Onderox Magazine viert zijn 20ste verjaardag.
Volledig scherm
Onderox Magazine viert zijn 20ste verjaardag. © RV

Onderox Magazine viert 20ste verjaardag met feesteditie

KempenHet gratis Kempense tijdschrift Onderox Magazine blaast dit jaar 20 kaarsjes uit. Het jubileum wordt gevierd met een extra feestelijke editie, een opvallende winactie en een driedaags arrangement. De 26.000 exemplaren van de feesteditie worden deze week verdeeld over meer dan 600 verdeelpunten in de Kempen.

 1. Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakantietips voor de Kempen
  PREMIUM
  Kempen

  Van zwemmen in het Zilvermeer tot kanovaren op de Kleine Nete: ontdek hier 7 zomervakan­tie­tips voor de Kempen

  Het schooljaar zit erop en dat betekent voor de leerkrachten, maar vooral ook voor de leerlingen twee maanden verdiende rust. Misschien staat er wel een reisje gepland met het gezin of een kamp met de vrienden. Voor ouders die niet weten waar ze hun kroost mee moeten zien te entertainen tijdens de zomervakantie hebben wij alvast enkele leuke tips opgelijst in de Kempen. Van zwemmen in het Zilvermeer in Mol tot wandelen met ezels in Ramsel: hier beleef je samen met de kids een geslaagde vakantie.
 2. Scholieren die weerloze leerlinge (15) op het hoofd schopten voorlopig geschorst: volgende week kennen ze definitieve sanctie
  Play
  PREMIUM
  Arendonk

  Scholieren die weerloze leerlinge (15) op het hoofd schopten voorlopig geschorst: volgende week kennen ze definitie­ve sanctie

  Drie leerlingen van het Sint-Claracollege zijn voorlopig geschorst nadat er op sociale media beelden zijn opgedoken van zwaar pestgedrag. Daarop is te zien hoe een leerlinge (15) geslagen en geschopt wordt tot ze weerloos op de grond ligt. De pesters geven haar daarna nog verschillende slagen en trappen, zelfs op haar hoofd. Het zou niet de eerste keer zijn dat het meisje slachtoffer werd van pesterijen. Volgende week neemt de school een definitieve beslissing over de leerlingen.