De Vrijheid in Arendonk.
Volledig scherm
De Vrijheid in Arendonk. © Liese Demeulenaere

Nieuwe enquête bevraagt Arendonkse ondernemers over hun toekomstplannen

ArendonkSamen met provincie Antwerpen onderzoekt het lokaal bestuur of ondernemers meer ruimte moeten krijgen in Arendonk. Om de ondernemers zelf te bevragen, is er nu een online enquête gelanceerd.

 1. Straatverlichting uit, fietsverlichting aan: "Politie gaat extra controleren”
  Turnhout

  Straatver­lich­ting uit, fietsver­lich­ting aan: "Politie gaat extra controle­ren”

  De komende twee weken gaat de straatverlichting ’s nachts gefaseerd uit in Turnhout, te beginnen maandagavond op en rond de Grote Markt. De stad benadrukt dat het levensbelangrijk is om jezelf zichtbaar te maken wanneer de straatverlichting uit gaat en de politie zal ook extra controleren op fietsverlichting. Wie zonder aangestoken fietslichten rijdt en ouder dan 16 jaar oud is, krijgt een boete van 58 euro.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.