De bestuursleden van ARAC, burgemeester Kristof Hendrickx en schepen van Sport An Hermans staan klaar voor de eerste spadesteek van de nieuwe piste.
Volledig scherm
PREMIUM
De bestuursleden van ARAC, burgemeester Kristof Hendrickx en schepen van Sport An Hermans staan klaar voor de eerste spadesteek van de nieuwe piste. © Liese Demeulenaere

Laatste graspiste van België gaat op de schop: “Tijd voor een volwaardige piste met moderne infrastructuur”

ArendonkAtletiekclub ARAC in Arendonk beschikt over de laatste graspiste van België, maar niet voor lang meer. Maandag 17 mei gingen de grondwerken van start om het terrein om te toveren tot een moderne piste met alle infrastructuur die de leden zich maar kunnen wensen. “We gaan voor zes banen rondom en acht spurtstroken met een duurzame toplaag en een LED-haas”, zegt voorzitter Mike Janssen. 

  1. Géén operaties op woensdag in AZ Turnhout campus Sint-Elisabeth door stroomonderbreking
    Turnhout

    Géén operaties op woensdag in AZ Turnhout campus Sint-Elisabeth door stroomon­der­bre­king

    Het AZ Turnhout campus Sint-Elisabeth heeft dinsdagavond beslist om alle geplande operaties voor woensdag 16 juni uit te stellen. De noodstroomgenerator bleek na een korte stroomonderbreking dinsdag niet naar behoren te werken. De spoeddienst blijft bereikbaar, maar als een snelle ingreep zich opdringt zullen patiënten onder medische begeleiding naar een ander ziekenhuis vervoerd worden.