Bij de drugscontrole werd ook een hond ingezet.
Volledig scherm
Bij de drugscontrole werd ook een hond ingezet. © Facebook Politie Kempen Noord-Oost

Drugshond zoekt naar verdovende middelen in Arendonkse scholen

De politie heeft dinsdag een onaangekondigde drugscontrole gehouden in twee scholen in Arendonk. De controles kwamen er op vraag van de politie, maar geen enkele leerling werd betrapt op drugs.

0 reacties

 1. Vooruit-Groen pleit voor subsidies voor herbruikbare luiers en incontinentiemateriaal voor alle leeftijden
  Arendonk

  Voor­uit-Groen pleit voor subsidies voor herbruikba­re luiers en incontinen­tie­ma­te­ri­aal voor alle leeftijden

  Het college van burgemeester en schepenen heeft een voorstel ingediend voor de vergadering van de OCMW-raad aanstaande maandag om het gebruik van herbruikbare luiers voor kinderen tot drie jaar te ondersteunen met een gemeentelijk subsidie. Oppositiepartij Vooruit-Groen hoopt die subsidie uit te breiden naar herbruikbaar incontinentiemateriaal en naar alle leeftijden.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  2

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.