Doortje van Herwaarde (28) pimpt muziekinstrumenten en toebehoren met kleurrijke stoffen, bladgoud en geborduurde bloemen.
Volledig scherm
PREMIUM
Doortje van Herwaarde (28) pimpt muziekinstrumenten en toebehoren met kleurrijke stoffen, bladgoud en geborduurde bloemen. © Liese Demeulenaere

Doortje (28) pimpt muziekinstrumenten in gloednieuw atelier Harlequin: “Mijn ultieme droom? Een gitaar stofferen voor Lenny Kravitz”

ArendonkDoortje van Herwaarde (28) zwaaide afgelopen weekend voor het eerst de deuren open van haar gloednieuwe muziekatelier Harlequin op de Vrijheid. Het is de enige muziekwinkel in Arendonk en biedt bovendien wel een heel bijzondere service aan. Doortje stoffeert namelijk instrumenten en allerlei toebehoren en maakt er ware kunstwerken van. “Het is een zeer kleine niche, maar voor de muzikanten die zot genoeg zijn om het te doen, is dit onbetaalbaar.”

  1. STREAMINGTIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel
    TV

    STREAMING­TIPS. Van ‘Better Call Saul’ tot ‘House of the Dragon’: vijf spin-offs die beter zijn dan hun origineel

    Terwijl Netflix nog volop debatteert of het een vervolgseizoen wil op ‘That ‘90s Show’, de recente spin-off van ‘That ‘70s Show’, doken wij de archieven in op zoek naar spin-offs die wel een gezond en lang leven beschoren waren. Hoewel de geschiedenis al een paar keer heeft aangetoond dat spin-offs vaker inferieur zijn aan hun voorlopers (denk maar aan ‘The Mandalorian’-spin-off ‘The Book of Boba Fett’ of de ‘Friends’-spin-off ‘Joey’) hebben we er toch vijf gevonden die het succes van hun voorouder niet alleen evenaren, maar zowaar overtreffen. Een overzicht!