Campus De Vrijheid van Woonzorggroep Arendonk (WZGA)
Volledig scherm
Campus De Vrijheid van Woonzorggroep Arendonk (WZGA) © Peter Vanderveken

Corona-uitbraak zet zich niet door in woonzorggroep Arendonk

ArendonkWoonzorggroep Arendonk kampte vorige week met enkele coronabesmettingen onder zowel de bewoners als het zorgpersoneel. Een echte corona-uitbraak kon gelukkig vermeden worden. De twee besmette bewoners zijn inmiddels genezen en niemand anders testte positief.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Retie streeft naar 115 laadpalen tegen 2030: “Maar toekomst zal uitwijzen of hier wel nood aan is”

  Retie streeft naar 115 laadpalen tegen 2030: “Maar toekomst zal uitwijzen of hier wel nood aan is”

  Het lokaal energie- en klimaatpact voorziet tegen 2030 onder meer 1,5 laadpunten voor elektrische wagens per honderd inwoners. Ook Retie ondertekende het pact en zou dus over zeven jaar 115 laadpunten moeten tellen, ofwel 105 meer dan nu het geval is. Maar is dat wel realistisch? “Het cijfer is voor alle gemeenten gelijk en houdt geen rekening met verstedelijking of agrarisch gebied”, zegt Peter Van Olmen, hoofd technische dienst.
  Retie