De politie trof vanochtend een cocaïnewasserij aan.
Volledig scherm
De politie trof vanochtend een cocaïnewasserij aan. © Communicatiecel parket Antwerpen

Cocaïnewasserij in Arendonk: voor 8 miljoen euro aan cocaïne aangetroffen, kopstuk riskeert 10 jaar cel

ArendonkDe in totaal veertien bendeleden - waaronder acht Colombianen - die betrokken waren bij de cocaïnewasserij die in maart 2021 werd opgedoekt aan de Huiskens in Arendonk riskeren celstraffen tot 10 jaar. In het pand werden honderden kilo’s cocaïne gewassen en in blokken geperst. Iets meer dan 300 van die blokken werden er gevonden wat een straatwaarde betekent van zo’n 8 miljoen euro.

 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.
 2. Van huisgemaakte frietjes tijdens ‘trick pin’ over hangbuikzwijntjes in de kinderboerderij: op deze 6 adresjes in de Kempen kan je zorgeloos smullen met de kids
  PREMIUM

  Van huisgemaak­te frietjes tijdens ‘trick pin’ over hangbuik­zwijn­tjes in de kinderboer­de­rij: op deze 6 adresjes in de Kempen kan je zorgeloos smullen met de kids

  Geen zin om te koken? Maar ook geen zin om een babysit te regelen? Bij deze zes adresjes in de Kempen kan je kindvriendelijk op restaurant gaan met je bengels. Van fantastische speeltuinen en pluizige kinderboerderijen tot spannende minigolf en kleurrijke kinderhoekjes: hier geniet jij van culinair lekkers terwijl je kinderen zich heerlijk amuseren.
  Turnhout, Ravels