De bestelwagen raakte zwaar beschadigd.
Volledig scherm
De bestelwagen raakte zwaar beschadigd. © Peter Vanderveken

Bestelwagen knalt tegen gevel: gewond slachtoffer ligt onder voertuig

Aan de Kloosterbaan in Arendonk is zondagochtend in alle vroegte een bestelwagen tegen de gevel van een woning gereden. Opvallend: buurtbewoners troffen de bestuurder niet in, maar onder de bestelwagen aan.

 1. Na storm Ciara gooit nu Covid-19 roet in het eten: veldrijden in Merksplas zonder publiek
  PREMIUM
  Merksplas

  Na storm Ciara gooit nu Covid-19 roet in het eten: veldrijden in Merksplas zonder publiek

  Het zit de organisatie van de cyclocross in Merksplas echt niet mee. Nadat storm Ciara begin dit jaar al de allereerste editie op de Kolonie in het water deed vallen, is het nu corona dat voor een serieuze opdoffer zorgt. Er zal op 21 november wel gekoerst worden, maar dan zonder publiek en zonder vips. “We moesten aan de veiligheid denken en nog eens een zwaar financieel risico nemen zouden we niet overleven”, zegt Marc Van Gestel van de Hoogstraatse Spurters.
 2. De coronacijfers in Arendonk van zondag 18 oktober

  De coronacij­fers in Arendonk van zondag 18 oktober

  Uit de nieuwe bevestigde cijfers van Sciensano is gebleken dat er in Arendonk minder dan 5 besmettingen met corona zijn bijgekomen op één dag. Het totaal aantal gevallen over de laatste 14 dagen komt zo op 24. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Arendonk op 181 te liggen. Omdat Arendonk meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.