Glenn Wuyts uit Arendonk organiseert een witte mars voor Dean Verberckmoes (4).
Volledig scherm
Glenn Wuyts uit Arendonk organiseert een witte mars voor Dean Verberckmoes (4). © Liese Demeulenaere/Photo by Pieter-Jan Vanstockstraeten

Arendonkenaar Glenn Wuyts organiseert witte mars in Brussel voor kleuter Dean: "Dit had nooit mogen gebeuren. Politici en justitie hebben tekortgeschoten”

ArendonkBelgië is al dagen in de ban van kleuter Dean Verbeckmoes (4). Ook Glenn Wuyts uit Arendonk is diep geraakt door de tragische gebeurtenissen en organiseert daarom een witte mars in onze hoofdstad. Enerzijds wil hij zo troost bieden aan de nabestaanden, anderzijds wil hij aankaarten dat er iets moet veranderen in het gerecht en de psychologische hulp in ons land. “Het kan toch niet dat iemand die een kind vermoord heeft na zijn straf niet meer opgevolgd wordt?”

 1. Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designerkoopjes
  PREMIUM
  Antwerpen

  Onze tips voor de Designer Sales in Antwerpen: Hier scoor je de beste designer­koop­jes

  Op zoek naar unieke staaltjes Belgische kledij? Dan mag je de Designer Stockverkoop in Antwerpen zeker niet missen. Van 9 tot en met 21 mei verkopen grote Belgische designers zoals Stephan Schneider en Dries Van Noten hun stockoverschotten aan kleine prijzen. Maar welke solden mag je tijdens deze Designer Sales in Antwerpen zeker niet missen? Moderedacteur David Devriendt deelde enkele tips met ons.
 2. Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttijden
  Livios

  Kan je nu nog een airco laten plaatsen voor de zomer? Zo zit het met de wachttij­den

  Wie deze zomer niet wil puffen in een veel te warm huis, kan investeren in een airco of lucht-luchtwarmtepomp. Dat is een effectieve manier om de temperatuur binnenshuis het hele jaar door comfortabel te houden. In de zomer worden de kamers gekoeld en ontvochtigd en tijdens de winter doet de lucht-luchtwarmtepomp dienst als energiezuinige elektrische bijverwarming. Maar hoe zit het met de wachttijden voor die aircotoestellen? Ben je hopeloos te laat als je er nog eentje wil voor de zomer? Bouwsite Livios vroeg het aan Lieven Verstaen van Daikin.