Arendonk heeft nog steeds tientallen kleine kapelletjes.
Volledig scherm
Arendonk heeft nog steeds tientallen kleine kapelletjes. © Gemeente Arendonk

Arendonk lanceert Kapellenwandeling

ArendonkTot op heden vind je nog steeds tientallen kleine kapelletjes verspreid over heel Arendonk. Toerisme Arendonk heeft daarom een wandeling uitgestippeld om deze stukjes Arendonks erfgoed eens goed in de verf te zetten.

 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 2. Geen fuiven mogelijk door corona, dus probeert KLJ met paaseierenverkoop geld in te zamelen: “20.000 euro nodig voor renovatie van ons lokaal”
  Oud-Turnhout

  Geen fuiven mogelijk door corona, dus probeert KLJ met paaseieren­ver­koop geld in te zamelen: “20.000 euro nodig voor renovatie van ons lokaal”

  De KLJ in Oud-Turnhout heeft dringend 20.000 euro nodig voor de renovatie van haar verouderde lokaal langs de Steenweg op Mol. Maar hoe geraak je aan zoveel geld als er niets mag georganiseerd worden? Alle fuiven werden door corona al afgelast, dus gooien ze het bij de jeugdbeweging nu over een andere boeg. Een paaseierenverkoop moet redding brengen.
 1. Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervolging
  Play

  Slippende BMW raakt op een haar na andere auto na wilde achtervol­ging

 2. Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst

  Meisje beleeft de schrik van haar leven wanneer een paal haar auto spietst