Hans Van Alphen, Elfje Willemsen en ARAC-voorzitter Mike Janssen
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Van Alphen, Elfje Willemsen en ARAC-voorzitter Mike Janssen © RV

ARAC zoekt geld voor nieuwe atletiekpiste (kostprijs 800.000 euro): bekende olympiërs zetten schouders onder crowdfunding

Atletiekclub ARAC uit Arendonk start in januari met de aanleg van een volwaardige atletiekpiste. De bouw kost 800.000 euro. Ruim één derde daarvan moet de club zelf ophoesten. Om dat geld bijeen te krijgen, start ARAC een crowdfunding met steun van drie bekende olympiërs. “Tot mijn 16 jaar heb ik op ARAC getraind”, zegt Hans Van Alphen.

 1. Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras
  HLN Shop

  Indian summer: met deze spullen geniet je ook na de zomer maximaal van je terras

  Heb je van je terras een kleine oase gemaakt waar het heerlijk vertoeven is? Dan wil je daar natuurlijk maximaal van genieten. Nu de zomer stilaan op haar einde loopt zou het maar jammer zijn je gezellige buitenplek straks al te moeten verlaten om je weer binnenskamers terug te trekken. Met enkele kleine en grotere hulpmiddelen is dat gelukkig niet nodig. HLN Shop overloopt wat je kan doen om zo lang mogelijk van je terras te kunnen profiteren.
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.