Jonas Huyghe onderging gisteren een nieuwe harttransplantatie nadat zijn lichaam een maand geleden het vorige donorhart afstootte.
Volledig scherm
Jonas Huyghe onderging gisteren een nieuwe harttransplantatie nadat zijn lichaam een maand geleden het vorige donorhart afstootte. © Foto Kos

Voor tweede keer nieuw hart

ARDOOIEArdooienaar Jonas Huyghe (21) heeft een nieuw hart nadat hij woensdagnacht opnieuw een harttransplantatie onderging. Hij ligt al 4,5 weken in campus Gasthuisberg van het UZ Leuven nadat zijn lichaam het vorige donorhart afstootte. Jonas wordt vandaag pas bijgebracht, maar de artsen zijn positief.

 1. Curieus-L brengt kleur tot in Zuid-Afrika en valt in de prijzen op Festival van de Gelijkheid
  Lichtervelde

  Curieus-L brengt kleur tot in Zuid-Afri­ka en valt in de prijzen op Festival van de Gelijkheid

  The Breede Centre in Zuid-Afrika en de Lichterveldse afdeling van socio-culturele vereniging Curieus zijn in de prijzen gevallen tijdens het Festival van de Gelijkheid. Bij dat evenement, dat dit jaar onder een andere vorm plaatsvond, werd onder meer opgeroepen om - letterlijk - kleur te geven aan gelijkheid door een poster in te kleuren en die op een zichtbare plek op te hangen.
 2. Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwproject af: “Babywellness, kinderdagverblijf en dienstenchequebedrijf onder één dak”
  PREMIUM
  Pittem

  Met opening Babykoezie werkt familie Verbrugge groots bouwpro­ject af: “Babywell­ness, kinderdag­ver­blijf en diensten­che­que­be­drijf onder één dak”

  Eliene Verbrugge opent op 1 februari Babykoezie. De opstart van de babywellness is het sluitstuk van een groots familieproject. In de nieuwbouw vonden naast Babykoezie ook al Elienes kinderdagverblijf Drommels en dienstenchequebedrijf At Your Service van moeder Marie-Anne en zus Nathalie onderdak. “Bij ons is het altijd een voor allen en allen voor een”, zegt de familie trots.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo