Dit plannetje toont de omleidingen tijdens de werken aan de noordkant van het kruispunt.
Volledig scherm
Dit plannetje toont de omleidingen tijdens de werken aan de noordkant van het kruispunt. © AWV

Vanaf maandag verkeershinder door heraanleg kruispunt Ringlaan en Brugsesteenweg

Ardooie/PittemOp maandag 12 april start de volgende fase van de onderhoudswerken op de Ring (N37). Specifiek wordt nu het kruispunt van de Ring met de Brugsesteenweg (N50) aangepakt, met enige verkeershinder als gevolg.

 1. Grill De Barriere en Barcelo bundelen krachten voor bos- en tuinterras Bar/Bar: “Geen 1,5 maar 15 meter afstand tussen de tafels”
  PREMIUM
  Roeselare

  Grill De Barriere en Barcelo bundelen krachten voor bos- en tuinterras Bar/Bar: “Geen 1,5 maar 15 meter afstand tussen de tafels”

  Uitdagende tijden vragen om creatieve oplossingen. En dat hebben de zaakvoerders van Grill De Barriere en evenementenlocatie Barcelo goed begrepen. Op het domein van De Barriere, te midden het groen, zetten ze een bos- en tuinterras Bar/Bar op poten. Vanaf woensdag 12 mei kan je er bij goed weer terecht voor een apéro of pousse-café, voor of na een maaltijd op het terras van De Barriere, maar ook om gewoon voluit te genieten van de gemoedelijke sfeer.
 2. T-Day! Om 8u al Irish coffees op terras van Café Cirque: “We hebben zeven maanden moeten wachten, ’t is meer dan tijd om er in te vliegen”
  PREMIUM
  Roeselare

  T-Day! Om 8u al Irish coffees op terras van Café Cirque: “We hebben zeven maanden moeten wachten, ’t is meer dan tijd om er in te vliegen”

  De bevrijding van de terrassen is gestart, na zeven maanden verplichte horecasluiting. In Roeselare startte T-Day her en der al om 8 uur. Meer nog, op het terras van Café Cirque aan het Polenplein zaten de eerste klanten al rond 7.30 uur te wachten op een eerste consumptie. Pintjes en Irish coffees gingen er onmiddellijk vlot over de toog. “We blijven hier heel de dag!”, klinkt het enthousiast bij de eerste klanten.
 1. Man (33) steelt politieauto, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje
  Play
  bizar

  Man (33) steelt politieau­to, wordt omsingeld door 12 agenten en steelt dan doodleuk nog eentje

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge