Buurtweg nr. 30 ligt in de schaduw van de Koolskampse watertoren.
Volledig scherm
Buurtweg nr. 30 ligt in de schaduw van de Koolskampse watertoren. © Google Streetview

Samenplus wil opbrengst verkochte buurtweg investeren in opwaardering buurtwegen

 1. Studio Kontrabas brengt ondanks corona toch samenhorigheid tijdens 16 uur durende videocall
  Ingelmunster

  Studio Kontrabas brengt ondanks corona toch samenhorig­heid tijdens 16 uur durende videocall

  Onder de noemer Studio Kontrabas en de Videocall Boys pakken de organisatoren van Studio Kontrabas uit met een coronaproof alternatief voor de radiomarathon waarmee ze de voorbije vijf jaar geld inzamelden voor de Warmste Week. Dit jaar geen radiostudio op de Markt, maar één langgerekte videocall van 16 uur. Die zal op zaterdag 19 december online te volgen zijn. De Ingelmunsternaar kan nu al meehelpen om die videocall vorm te geven.
 2. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Na verkoop aan stadsbestuur: zaakvoerders Frituur ‘t Zuid zoeken nieuwe locatie, voormalige werknemer opent om de hoek Frituur Poater

  Na verkoop aan stadsbe­stuur: zaakvoer­ders Frituur ‘t Zuid zoeken nieuwe locatie, voormalige werknemer opent om de hoek Frituur Poater

  Het pand van Frituur ’t Zuid verdwijnt volgend jaar voor de bouw van het nieuwe Roeselaarse stadhuis, maar om de hoek in de Paterstraat opent straks Frituur Poater. Drijvende kracht achter deze zaak is Kortemarkenaar Christof Verhelst (25) die vijf jaar in ’t Zuid werkte. “Het einde van ’t Zuid gaf me een zetje om eindelijk m’n droom na te jagen en een eigen frituur te openen”, zegt Christof. De zaakvoerders van Frituur ‘t Zuid zijn ondertussen op zoek naar een nieuwe locatie.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok