De Rysselende Molen
Volledig scherm
De Rysselende Molen © Google Street View

Rysselende Molen brengt eerbetoon aan overleden restaurateur

 1. Dansers Ndigo tonen hun kunnen in De Spil
  Roeselare

  Dansers Ndigo tonen hun kunnen in De Spil

  Dansschool Ndigo staat voor het eerst sinds 2019 opnieuw op de planken van CC De Spil. De voorbije jaren verhinderde corona hun optredens. Maar op zaterdag 21 en zondag 22 mei brengt Ndigo ‘Timeline’, een wervelende show waarin jong en oud het beste van zichzelf geven. Je mag je verwachten aan een breed scala aan stijlen, gaande van klassiek ballet, jazz, funk, moderne - en hedendaagse dans tot streetdance en kleuterdans. Liefde en passie voor dans staan de hele voorstelling centraal. Op zaterdag start de voorstelling om 19 uur, op zondag om 15 uur. Tickets zijn te verkrijgen via https://www.despil.be/agenda/499/Ndigo/Dansvoorstelling/.
 2. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.