't Veld
Volledig scherm
't Veld © CDR

Provincie zet verder in op verbeterde waterhuishouding ‘t Veld

ArdooieDe Provincie West-Vlaanderen plant op termijn nog bijkomende werken om de waterhuishouding in de vijvers van het provinciedomein ’t Veld in Ardooie te verbeteren.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Prinsendreef wordt hotspot voor jeugd: kinderopvang, kunstacademie en jeugdhuis zitten tegen najaar 2024 in nieuwbouw
  PREMIUM
  Ardooie

  Prinsen­dreef wordt hotspot voor jeugd: kinderop­vang, kunstacade­mie en jeugdhuis zitten tegen najaar 2024 in nieuwbouw

  De Prinsendreef in Ardooie krijgt een make-over. Tegen het najaar van 2024 verrijst er op de site van jeugdhuis De Komeet een nieuw multifunctioneel gebouw dat een nieuwe thuis moet worden voor buitenschoolse kinderopvang ’t Filoetje, kunstacademie Art’Iz, Jeugdhuis De Komeet en ArKodorpstheater. “De nieuwbouw is ook interessant voor onze energierekening”, zegt burgemeester Karlos Callens (Groep 82). Ontdek hier de plannen.