De baby was zes maanden oud, toen hij dooreengeschud werd. (illustratiebeeld)
Volledig scherm
De baby was zes maanden oud, toen hij dooreengeschud werd. (illustratiebeeld) © Thinkstock

Onthaalmoeder voor rechter voor dooreenschudden van zes maanden oude baby

Een voormalige onthaalmoeder uit Ardooie staat in de Brugse rechtbank terecht voor opzettelijke slagen en verwondingen aan een zes maanden oude baby. S.L. (36) schudde het jongetje twee jaar geleden dooreen, naar eigen zeggen nadat de baby gevallen was. Deskundigen moeten nu onderzoeken of het slachtoffertje blijvende schade heeft opgelopen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.