Aan het op- en afrittencomplex van de E403 in Ardooie botsten vrijdagavond twee auto's, die zwaar beschadigd raakten.
Volledig scherm
Aan het op- en afrittencomplex van de E403 in Ardooie botsten vrijdagavond twee auto's, die zwaar beschadigd raakten. © LSI

Ongeval verspert deel op- en afrittencomplex E403-R32 in Ardooie

Ardooie/RoeselareHet op- en afrittencomplex van de E403 en de R32 in Ardooie was vrijdagavond nog maar eens het decor van een verkeersongeval. Een deel van de afrit van de snelweg en de weg tussen Roeselare en Ardooie bleef een tijdlang gedeeltelijk afgesloten.

  1. Vuurwerk uitzonderlijk toegestaan tussen 23.30 en 00.30 uur met oudjaar
    Ardooie

    Vuurwerk uitzonder­lijk toegestaan tussen 23.30 en 00.30 uur met oudjaar

    Vuurwerk afsteken zonder vergunning is normaliter uit den boze in Ardooie. Maar voor het inluiden van het nieuwe jaar wordt een uitzondering gemaakt. “Op oudejaarsnacht kan vuurwerk afgestoken worden tussen 23.30 en 0.30 uur”, zegt burgemeester Karlos Callens (Groep 82). “Dit op voorwaarde dat er op voorhand een melding van gemaakt wordt.” Dit dient te gebeuren uiterlijk op 26 december via https://www.ardooie.be/wonen/milieu-natuur/meldingsformulier-gebruik-van-vuurwerk. Het vuurwerk kan enkel afgestoken worden op privaat domein en dus niet op de openbare weg. Wensballonnen zijn verboden wegens te groot brandgevaar.