Beide voertuigen liepen nogal wat schade op bij de botsing op het kruispunt aan de Rysselendemolen, op de grens van Ardooie en Pittem.
Volledig scherm
Beide voertuigen liepen nogal wat schade op bij de botsing op het kruispunt aan de Rysselendemolen, op de grens van Ardooie en Pittem. © Hans Verbeke

Nagelnieuwe hoogwerker botst met Mercedes op kruispunt De Rysselende

Pittem/ArdooieEen stevige botsing heeft maandag tijdens de avondspits een tijdlang verkeershinder veroorzaakt op het drukke kruispunt aan de Rysselendemolen, op de grens van Ardooie en Pittem. Niemand raakte gewond.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.