Dochters Laurien en Heleen, zoon Siegfried en schoonzoon Tom Oosterlinck (l.).
Volledig scherm
Dochters Laurien en Heleen, zoon Siegfried en schoonzoon Tom Oosterlinck (l.). © Joke Couvreur

Lopen als eerbetoon aan juf Lucrèce

ARDOOIEAls eerbetoon aan Lucrèce Verhelle, jarenlang leerkracht in GVB De Boomgaard, lopen haar kinderen en hun partners, anderhalf jaar nadat ze overleed, op 18 maart de 100 km-run voor Kom op tegen Kanker. Om het nodige startgeld in te zamelen, organiseren de collega's van Lucrèce samen met het team van Instituut Heilige Kindsheid op 20 januari een urban run. "Mama zou dolenthousiast zijn over deze initiatieven", aldus dochter Laurien Feys.

 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Meiboom gezet op 60 meter hoogte: Silocomplex Hanekop wordt tweede leven ingeblazen
  PREMIUM

  Meiboom gezet op 60 meter hoogte: Silocom­plex Hanekop wordt tweede leven ingeblazen

  5,5 jaar nadat de bedrijven Maselis, Versele-Laga en Debaillie leegstaande gebouwen van Hanekop aan de Roeselaarse Kop van de Vaart kochten, werd maandag de meiboom op het gerenoveerde silocomplex, één van de hoogste gebouwen de stad, gezet. ”In plaats van de site integraal te slopen, koos de bouwheer ervoor om de bestaande gebouwen deels te renoveren en hun oude rol terug te geven. Een voorbeeld van de circulaire gedachte”, aldus Francis Verstraete, zaakvoerder van Verstraete.team, die ons een blik gunde op de werf.
  Roeselare