Daphné Merlevede met de Ardome op de achtergrond.
Volledig scherm
Daphné Merlevede met de Ardome op de achtergrond. © vdi

Logeer eens in je eigen luxebubbel: Daphné (26) en Andries (33) brengen met Ardome glamping naar Ardooie

ArdooieHou je van relaxen en logeren in de natuur, maar mag het wat comfortabeler dan slapen op een luchtmatras in een vaak te krappe tent? Dan is het nieuwe glamping-concept Ardome misschien wel iets voor jou. Daphné Merlevede (26) en haar man Andries Froyman (33) hebben in hun grote tuin met visvijver een luxueuze logeerkoepel geplaatst waar je helemaal tot rust kan komen.

  1. Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”
    PREMIUM

    Het kan ook nog plezant zijn in de supermarkt: deze familie staat al drie generaties in de Carrefour Market. “Opa Wilfried is onze trouwste klant”

    De zussen Laure (29) en Marie (26) Petitqueux zijn sinds deze week de nieuwe gezichten van Carrefour Market in het centrum van Kortemark. De derde generatie al langs mama’s zijde. “Als ik mijn Unic van weleer vergelijk met deze vernieuwde winkel kan ik alleen maar fier zijn”, reageert opa Wilfried (83) die ondanks zijn gerespecteerde leeftijd nog volop meedraait in de winkels van de Kortemarkse ondernemersfamilie. Dit is hoe het allemaal begon.
    Torhout, Roeselare