Jessika Verhaeghe (links) en Doreen Couwelier zijn door de coronacrisis genoodzaakt om door de coronacrisis een moeilijke beslissing te maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Jessika Verhaeghe (links) en Doreen Couwelier zijn door de coronacrisis genoodzaakt om door de coronacrisis een moeilijke beslissing te maken. © Maxime Petit

Loft 40 sluit eind januari definitief de deuren: “Wij zijn sterk team, maar helaas is corona sterker”

Koolskamp/Ardooie/ZwevezeleVoor Jessica Verhaeghe (45) en Doreen Couwelier (57) staat de heropening van de winkels synoniem met de start van het laatste hoofdstuk van hun kledingzaak Loft 40. De aanhoudende coronapandemie deed het duo beslissen om de handdoek te gooien. De totale uitverkoop is gestart en eind januari gaat de winkel definitief dicht.

 1. Ardooie roept inwoners op om vrijwillig steentje bij te dragen in vaccinatiecentrum
  Ardooie

  Ardooie roept inwoners op om vrijwillig steentje bij te dragen in vaccinatie­cen­trum

  De inwoners van Ardooie kunnen straks terecht in Expo Roeselare om zich te laten vaccineren. De opbouw van het vaccinatiecentrum is er deze week gestart en het is de bedoeling dat men er vanaf 1 februari kan testdraaien. Maar naast infrastructuur en vaccins vormen ook medewerkers een belangrijke vereiste om het vaccinatiecentrum gezwind te laten functioneren. Het Ardooise gemeentebestuur lanceert dan ook een oproep naar medewerkers. Ze zoeken zowel mensen met medische expertise, mensen met een hart voor de medemens die willen helpen om de bezoekers wegwijs te maken, stoelen te ontsmetten,…, administratieve duizendpoten en logistieke helden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden op www.roeselare.be.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken