ANP XTRA
Volledig scherm
© ANP XTRA

Koerier sluit zichzelf op in laadruimte van eigen bestelwagen

ArdooieEen koerier is dinsdagnacht op het Polenplein in Ardooie opgesloten geraakt in de laadruimte van zijn eigen bestelwagen. 

 1. Psychosociaal hulpverleningsnetwerk steunt Wingense G-werkingen
  Wingene

  Psychosoci­aal hulpverle­nings­net­werk steunt Wingense G-werkingen

  De gemeente Wingene organiseerde op hun evenementenplein een gezellig aperitiefmoment om haar coronavrijwilligers te bedanken. De vrijwilligers van het psychosociaal hulpverleningsnetwerk (PSH), die tijdens de eerste fase van de crisis het onthaal van de triagepost bemanden, maakten van de gelegenheid gebruik om de vergoeding die ze voor dit werk kregen, weg te schenken. Ze kwamen zelf met het idee om de opbrengst van 900 euro weg te schenken aan de G-werking van verschillende sportverenigingen in de gemeente.
 2. Roeselare zegt neen tegen McDonald’s-restaurant vlak bij Bergmolenbos: “Keuze van locatie allesbehalve logisch”
  Roeselare

  Roeselare zegt neen tegen McDonald’s-restaurant vlak bij Bergmolen­bos: “Keuze van locatie allesbehal­ve logisch”

  Het Roeselaarse schepencollege weigert de vergunning die dit voorjaar aangevraagd werd door fastfoodketen McDonald’s voor de opening van een nieuw restaurant op de hoek van de Moorseelsesteenweg en de Oude Zilverbergstraat. “De locatie ligt vlak bij het Sterrenbos en Bergmolembos, de groene long van Roeselare”, aldus schepen van Omgevingsvergunningen Nathalie Muylle (CD&V)