Glenn Desmeth en Amber Dejonckheere nemen eethuis EnRoute in Ardooie over, ook Tine Labeeuw, de moeder van Glenn, blijft aan boord.
Volledig scherm
PREMIUM
Glenn Desmeth en Amber Dejonckheere nemen eethuis EnRoute in Ardooie over, ook Tine Labeeuw, de moeder van Glenn, blijft aan boord. © Sam Vanacker

Glenn en Amber worden de nieuwe uitbaters van Eethuis Enroute: “Ik ben als het ware geboren in een frietpot”

ArdooieOp 1 oktober worden Glenn Desmeth (30) en zijn vriendin Amber Dejonckheere (27) de nieuwe uitbaters van frituur/eethuis Enroute in Ardooie. Ze nemen de fakkel over van Luc Hallaert en Gwendoline Gunst. Voor Glenn, dia al vijf jaar werkt in de zaak, is het een kinderdroom die in vervulling gaat. “Mijn grootvader had een frituur. Mijn ouders hadden een frituur. Nu is het mijn beurt om die traditie verder te zetten.”

  1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
    Independer

    Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

    Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.