GC 't Hofland Ardooie.
Volledig scherm
GC 't Hofland Ardooie. © Maxime Petit

Gemeentelijke zalen blijven ook in januari op de grendel

ArdooieAl sinds november zijn alle gemeentelijke zalen in Ardooie gesloten om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan. Het college van burgemeester en schepenen besliste deze week om die collectieve sluiting te verlengen tot 28 januari 2022.

 1. Mamadepot Hooglede viert eerste verjaardag met heropening op ruimere bovenverdieping: “Iedereen stapt hier buiten met de glimlach”

  Mamadepot Hooglede viert eerste verjaardag met heropening op ruimere bovenver­die­ping: “Iedereen stapt hier buiten met de glimlach”

  Dag op dag een jaar na de opstart van het Mamadepot in Hooglede is de winkel met tweedehands kinderspulletjes voortaan dubbel zo groot. Heel veel jonge ouders vinden hun weg ernaartoe. Volgens bevoegd schepen Julie Misplon (Allen 8830) is het Mamadepot van Hooglede zelfs één van de meest succesvolle van heel Vlaanderen. “En dat is allemaal te danken aan de fantastische stuurgroep en de vele vrijwilligers.”
  Hooglede
 2. Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

  Joeri overleed 10 jaar geleden en dat ‘vieren’ zijn vrienden: “Wie met hem uitging, had de dag erna een straf verhaal te vertellen”

  Het is deze maand tien jaar geleden dat Joeri Decuypere (27) uit Geluveld verongelukte. Reden genoeg voor een ‘feestje’, vinden zijn zus en vrienden. “Een feestje om te tonen dat vriendschap altijd blijft bestaan en het leven gevierd moet worden”, zegt zus Evi. “Mijn broer had het zelf zo gewild, dat we herinneringen zouden ophalen tijdens een feest, in plaats van te huilen om zijn dood.”
  Roeselare