Dennis Cartier heeft met 'Passion' z'n debuutalbum uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Cartier heeft met 'Passion' z'n debuutalbum uit. © Brandon David

DJ Dennis Cartier lanceert debuutalbum Passion: “Ik wil mensen inspireren om hun eigen passie te ontdekken en er voluit voor te gaan”

ArdooieVoor Dennis Parmentier (33) is 13 allesbehalve een ongeluksgetal. 13 jaar nadat hij met ‘Chapter One’ zijn eerste plaat uitbracht onder de artiestennaam Dennis Cartier lanceert hij nu zijn debuutalbum. “Met ‘Passion’ toon ik het brede scala aan genres waar ik mee bezig ben”, zegt hij.

 1. Beveren krijgt tegen zomer 2024 gloednieuw wijkhuis: zaal voor 200 personen, leskeuken en drie overdekte buitenruimtes
  PREMIUM

  Beveren krijgt tegen zomer 2024 gloednieuw wijkhuis: zaal voor 200 personen, leskeuken en drie overdekte buitenruim­tes

  Tegen het zomerverlof van 2024 krijgt Beveren een spiksplinternieuw wijkhuis. Dat wordt gerealiseerd aan de Izegemseaardeweg, waar de huidige polyvalente zaal nog voor de zomer wordt gesloopt. De investering voor de nieuwbouw wordt geraamd op 2.471.000 euro. Maar wat mag de Bevernaar van het nieuwe wijkhuis verwachten? “Het moet een nieuw huis worden voor alle Bevernaars”, zegt Iza Wittevrongel, stafmedewerker van de stad. Wij konden de plannen inkijken.
  Roeselare
 2. Buitenkant voormalig Rumbeekse gemeentehuis wordt gerestaureerd, prijskaartje 160.000 euro hoger dan verwacht

  Buitenkant voormalig Rumbeekse gemeente­huis wordt gerestau­reerd, prijskaart­je 160.000 euro hoger dan verwacht

  Deze zomer starten restauratiewerken aan het Oud Gemeentehuis van Rumbeke. In een periode van acht maanden, en dus tegen het tweede kwartaal van 2024, wordt het exterieur van het beschermde monument aan het Kerkplein in ere hersteld. Door onder meer de stevige stijging van de prijzen in de bouwsector ziet het er naar uit dat de werken dik 160.000 euro meer zullen kosten dan aanvankelijk gebudgetteerd.
  Rumbeke