Dennis Cartier heeft met 'Passion' z'n debuutalbum uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Dennis Cartier heeft met 'Passion' z'n debuutalbum uit. © Brandon David

DJ Dennis Cartier lanceert debuutalbum Passion: “Ik wil mensen inspireren om hun eigen passie te ontdekken en er voluit voor te gaan”

ArdooieVoor Dennis Parmentier (33) is 13 allesbehalve een ongeluksgetal. 13 jaar nadat hij met ‘Chapter One’ zijn eerste plaat uitbracht onder de artiestennaam Dennis Cartier lanceert hij nu zijn debuutalbum. “Met ‘Passion’ toon ik het brede scala aan genres waar ik mee bezig ben”, zegt hij.

 1. Nieuwe toeristische gidsbeurten laten je Wingene en Zwevezele te voet of per fiets ontdekken

  Nieuwe toeristi­sche gidsbeur­ten laten je Wingene en Zwevezele te voet of per fiets ontdekken

  De gemeente Wingene bundelt de krachten met de Tieltse Gidsenkring voor gloednieuwe toeristische gidsbeurten in Wingene en Zwevezele. Onder de noemer ‘Zoveel meer!’ lanceren ze vier begeleide fiets- en wandelroutes die je dankzij ervaren gidsen onderdompelen in het verleden van Wingene en Zwevezele. Maar ook thema’s als erfgoed, natuur, landbouwevolutie, folklore en leuke anekdotes komen aan bod. Een begeleide tocht boeken kan per groep van maximaal 20 deelnemers en kost 35 euro per groep. De tochten gaan door van de lente tot de herfst. Boeken kan digitaal via https://www.wingene.be/zoveelmeer of telefonisch via het Vrijetijdspunt op 051/65.04.40.
  Wingene
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.