Dennis Cartier
Volledig scherm
Dennis Cartier © RV

Dennis Cartier lanceert allereerste videoclip

De Ardooise dj Dennis Cartier – in het dagelijkse leven gekend als Dennis Parmentier- zet een nieuwe stap in z’n muziekcarrière. De voorbije jaren bracht hij al tientallen platen en remixen uit, maar afgelopen nacht lanceerde hij z’n allereerste officiële videoclip en die doet ons alvast dromen van paradijselijke oorden. 

 1. KOERS verovert plaatsje op Monopolybord
  Roeselare

  KOERS verovert plaatsje op Monopoly­bord

  Liefhebbers van de wielerklassiekers kunnen zich voortaan uitleven met het gezelschapsspel Monopoly KOERS. Naast Vélodrome van Roubaix, de Muur van Geraardsbergen en de Carrefour de l’Arbre wist ook KOERS. Museum van de Wielersport een plaatsje te bemachtigen op het spelbord. Meer nog, er is zelfs een KOERSkanskaart. Wil je graag de bekendste passages uit de voorjaarskoersen bij je thuis beleven? Het gezelschapsspel kost 49,95 euro en kan online besteld worden bij KOERS via koersshop.roeselare.be. Het spel wordt niet verstuurd, maar kan afgehaald worden in het museum aan het Polenplein op afspraak.
 2. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 3. Het ultieme gezinsmoment in lockdown: Patrick giet rally-avontuur van zijn leven in uniek fotoboek
  PREMIUM
  Gits/Staden/Roeselare

  Het ultieme gezinsmo­ment in lockdown: Patrick giet ral­ly-avon­tuur van zijn leven in uniek fotoboek

  Autodealer Patrick Debusseré uit Gits, die in 2019 deelnam aan de langste en zwaarste historische rally ter wereld, heeft die ervaring tijdens de lockdown nog eens helemaal herbeleefd, samen met zijn voltallige gezin. Negen maanden werkte hij aan een indrukwekkend koffietafelboek over de zevende editie van Peking-Parijs. Het boek telt 396 pagina’s, weegt 3 kilo en is beschikbaar in twee verschillende genummerde Limited Editions. Het ultieme tijdverdrijf in coronatijden.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok