Dennis Cartier kon met zijn nummer 'Underground Melody' indruk maken op dj Fedde Le Grand.
Volledig scherm
Dennis Cartier kon met zijn nummer 'Underground Melody' indruk maken op dj Fedde Le Grand. © Foto Joke Couvreur

Dennis Cartier heeft platencontract bij Fedde Le Grand beet

ARDOOIEDennis Parmentier, beter gekend onder z'n dj-naam Dennis Cartier, heeft een platencontract beet bij de wereldvermaarde dj Fedde Le Grand.

 1. Josefien opent vrijdag Beau Tailles: “Ook dames met een maatje meer hebben recht op trendy en betaalbare damesmode”
  PREMIUM
  Roeselare

  Josefien opent vrijdag Beau Tailles: “Ook dames met een maatje meer hebben recht op trendy en betaalbare damesmode”

  Met Beau Tailles is Roeselare vanaf vrijdag een modezaak rijker. Langs de Brugsesteenweg 173a opent Josefien Swaenepoel (33) Beau Tailles, een boetiek gespecialiseerd in hippe maar bovenal betaalbare damesmode. Josefien weet uit eigen ervaring dat die allesbehalve makkelijk te vinden is. “Daarnaast trek ik resoluut de kaart van de huiselijke sfeer. Ik wil dat m’n klanten zich hier volledig op hun gemak voelen”, aldus Josefien.
 2. Tot 2,4 miljoen varkens kunnen geslacht in omstreden slachthuis van Tielt: Animal Rights gaat in beroep tegen uitbreiding
  Tielt

  Tot 2,4 miljoen varkens kunnen geslacht in omstreden slachthuis van Tielt: Animal Rights gaat in beroep tegen uitbrei­ding

  De Provincie West-Vlaanderen heeft de omgevingsvergunning voor de uitbreiding van het slachthuis van Debra-Freeze NV in Tielt goedgekeurd. Er komen nieuwe bedrijfsgebouwen en het slachthuis, dat vier jaar geleden nog in opspraak kwam, mag de slachtcapaciteit verhogen van 1,5 naar 2,4 miljoen varkens per jaar. Dierenrechtenorganisatie Animal Rights reageert teleurgesteld. “Dit toont aan dat noch de stad, noch de provincie iets geeft om dierenwelzijn. Wij gaan in beroep.”
 1. Kapper Wesley Durnez wil graag weer bakje troost kunnen aanbieden: “Klanten blijven weg, zo kan het niet verder”
  PREMIUM
  Roeselare

  Kapper Wesley Durnez wil graag weer bakje troost kunnen aanbieden: “Klanten blijven weg, zo kan het niet verder”

  Terwijl we wel weer op café kunnen, mogen kapsalons nog steeds geen glaasje op kopje koffie aanbieden. “Dit terwijl mensen naar ons komen om verwend te worden”, zegt kapper Wesley Durnez van B.Qt hair & beauty. Hij pleit voor verdere versoepelingen, want ook nu nog ziet hij zijn klanten een pak minder vaak. Dat veel kappers moeten vechten om te overleven, bevestigt ook de nationale kappersfederatie Febelhair.