Thuisverpleegster Sarah Demuynck mocht, mede dankzij de oproep van vorig weekend in HLN, een hele week mondmaskers afhalen in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Thuisverpleegster Sarah Demuynck mocht, mede dankzij de oproep van vorig weekend in HLN, een hele week mondmaskers afhalen in de regio. © rv

De dagboeken van de West-Vlaamse helden: “Drukke week achter de rug en de piek moet nog komen. Met bang hart ga ik komende weken tegemoet”

Een mama van drie die in het rusthuis in Veurne werkt. De burgemeester van Deerlijk, wiens ouders elkaar niet meer kunnen zien in deze coronatijden. Een thuisverpleegster uit Koolskamp, elke dag in de weer om de vaak oudere mensen te verzorgen. En de zaakvoerder van de AD Delhaize in Poperinge, die zich elke dag in de winkel waagt om ons van onze basisbenodigdheden te voorzien. Enkele West-Vlaamse helden houden deze week voor ons hun dagboek bij. Vandaag zetten ook zij hun weekend in. De reeks gemist? Herlees hier de afleveringen van maandagdinsdagwoensdag en donderdag

 1. Ben waagt z’n kans bij Top Model Europe: “Voor de lens staan maakt me gelukkig”
  Roeselare

  Ben waagt z’n kans bij Top Model Europe: “Voor de lens staan maakt me gelukkig”

  Komt het volgende mannelijke topmodel uit Roeselare? Ben Vanhuyse (18) was amper vijf jaar toen hij al van de ene fotoshoot naar de andere trok. Na enkele jaren windstilte acht hij nu de tijd rijp om opnieuw de modewereld te bestormen. Dit via een deelname aan Top Model Europe, de meest prestigieuze internationale modellenwedstrijd in Europa. “Natuurlijk droom ik ervan om te werken voor grote namen als Louis Vuitton of Guess, maar ik blijf bovenal realistisch en met de voetjes op de grond”, zegt Ben.
 2. Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwonenden en éénoudergezinnen
  Roeselare

  Woondienst Regio Roeselare onderzoekt woonnoden en -behoeften van alleenwo­nen­den en éénouderge­zin­nen

  Alleenwonenden en éénoudergezinnen hebben het vaak moeilijk op de woningmarkt. De Woondienst Regio Roeselare wil graag meer inzicht krijgen in de noden en behoeften van deze doelgroep om toekomstige beleidsbeslissingen hierop te kunnen afstemmen. Daarom stelden ze een bevraging op. Behoor jij tot deze doelgroep? De bevraging invullen kan op https://nl.surveymonkey.com/r/MCWWV5B.