Thuisverpleegster Sarah Demuynck mocht, mede dankzij de oproep van vorig weekend in HLN, een hele week mondmaskers afhalen in de regio.
Volledig scherm
PREMIUM
Thuisverpleegster Sarah Demuynck mocht, mede dankzij de oproep van vorig weekend in HLN, een hele week mondmaskers afhalen in de regio. © rv

De dagboeken van de West-Vlaamse helden: “Drukke week achter de rug en de piek moet nog komen. Met bang hart ga ik komende weken tegemoet”

Een mama van drie die in het rusthuis in Veurne werkt. De burgemeester van Deerlijk, wiens ouders elkaar niet meer kunnen zien in deze coronatijden. Een thuisverpleegster uit Koolskamp, elke dag in de weer om de vaak oudere mensen te verzorgen. En de zaakvoerder van de AD Delhaize in Poperinge, die zich elke dag in de winkel waagt om ons van onze basisbenodigdheden te voorzien. Enkele West-Vlaamse helden houden deze week voor ons hun dagboek bij. Vandaag zetten ook zij hun weekend in. De reeks gemist? Herlees hier de afleveringen van maandagdinsdagwoensdag en donderdag

  1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
    Mijntelco

    Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

    We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.