't Krantje is de derde krantenzaak voor Stefaan Cotteny. Carmen Valcke is er één van de vertrouwde gezichten achter de kassa.
Volledig scherm
't Krantje is de derde krantenzaak voor Stefaan Cotteny. Carmen Valcke is er één van de vertrouwde gezichten achter de kassa. © Maxime Petit

Dankzij ‘t Krantje heeft Ardooie opnieuw een dagbladwinkel in het centrum

Ardooie/RoeselareDankzij Stefaan Cotteny, die in Roeselare al ‘t Gazetje en Kadoshop runt, hoeven inwoners van Ardooie nu niet meer naar een buurgemeente om een krant of tijdschrift te kopen. Hij opende aan het Polenplein ‘t Krantje.

  1. Arlette viert 60ste verjaardag en 40 jaar achter de toog van café De Roose: “Ooit vonden we boven een man in bed die hier al drie dagen in het geniep verbleef”
    PREMIUM
    Ardooie

    Arlette viert 60ste verjaardag en 40 jaar achter de toog van café De Roose: “Ooit vonden we boven een man in bed die hier al drie dagen in het geniep verbleef”

    Dubbel feest in café De Roose in Ardooie. Uitbaatster Arlette Declerck vierde maandag haar zestigste verjaardag en staat dit jaar ook veertig jaar achter de toog. “Mijn ouders waren er aanvankelijk niet voor dat ik café hield. Maar nu zorgen mama en haar vriendinnen, allen tussen 80 en 90 jaar, hier wekelijks voor ongeziene ambiance”, lacht Arlette.