De organisatie van de BinckBank Tour, met ambassadeur Eddy Planckaert op kop, heeft alleen maar lof voor Ardooie, dat ondertussen al voor de twaalfde keer een etappe ontvangt.
Volledig scherm
De organisatie van de BinckBank Tour, met ambassadeur Eddy Planckaert op kop, heeft alleen maar lof voor Ardooie, dat ondertussen al voor de twaalfde keer een etappe ontvangt. © Joke Couvreur

BinckBank Tour-ambassadeur Eddy Planckaert vol lof over aankomstplaats Ardooie: “Elk jaar zorgen jullie hier voor wereldniveau”

De BinckBank Tour doet op dinsdag 13 augustus voor de twaalfde keer Ardooie aan. Opnieuw wordt het kruim van de wielrenners in de groentetuin van Europa verwacht, wat niet evident is voor een kleine gemeente als Ardooie. Wielerlegende en ambassadeur van de BinckBank Tour Eddy Planckaert is dan ook vol lof. “Elk jaar zorgen jullie voor wereldniveau hier in het kleine Ardooie”, zegt hij. Daarnaast brengt de BinckBank Tour deze zomer in Kanegem ook hulde aan Briek Schotte.

 1. To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  To Wout or not to Wout: selecteert u Wout van Aert voor uw team in de Gouden Cross?

  Dit weekend maakt Wout van Aert zijn comeback in het veld. Na een kort maar succesrijk wegseizoen haalt de alleskunner van Jumbo-Visma in Kortrijk en Tabor zijn crossfiets weer van stal. Maar wat doet u? Neemt u Wout van Aert op in uw Gouden Cross-ploeg of niet? Om het dilemma voor u wat te verlichten, geven we u hieronder enkele redenen waarom de drievoudige wereldkampioen wél of geen plekje in uw team verdient.
 1. Vluchtende moordverdachte belandt in water
  Play

  Vluchtende moordver­dach­te belandt in water

 2. Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektriciteitsleiding
  Play

  Het zal je kat maar zijn: man redt huisdier van hoge elektrici­teits­lei­ding