Langs de Brugsesteenweg werd een vlasmachine achteraan aangereden door een auto.
Volledig scherm
Langs de Brugsesteenweg werd een vlasmachine achteraan aangereden door een auto. © LSI

Auto haalt ene tractor in, maar knalt op de andere: twee gewonden

Pittem/Meulebeke/ArdooieBij een verkeersongeval langs de Brugsesteenweg (N50) in Pittem zijn zondagavond twee gewonden gevallen. De weg van ’t Veld naar de Rysselende Molen bleef een hele tijd afgesloten voor het verkeer.

 1. VOC Opstap zoekt reisbegeleiders
  Roeselare

  VOC Opstap zoekt reisbege­lei­ders

  Elk jaar organiseert Voc Opstap, met thuishaven aan het Roeselaarse Stationsplein, twee reizen in het groot verlof. Deze reizen zijn telkens een groot succes. Vanwege de stijgende vraag naar deelname, verruimen ze het reisaanbod. Ook kan de huidige groep reisbegeleiders wat ondersteuning gebruiken. Daarom is er nood aan meer reisbegeleiders: mensen met een hart voor anderen en veel zin om een week(end) samen met andere vrijwilligers te organiseren en te begeleiden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via http://www.vocopstap.be.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?