Langs de Brugsesteenweg werd een vlasmachine achteraan aangereden door een auto.
Volledig scherm
Langs de Brugsesteenweg werd een vlasmachine achteraan aangereden door een auto. © LSI

Auto haalt ene tractor in, maar knalt op de andere: twee gewonden

Pittem/Meulebeke/ArdooieBij een verkeersongeval langs de Brugsesteenweg (N50) in Pittem zijn zondagavond twee gewonden gevallen. De weg van ’t Veld naar de Rysselende Molen bleef een hele tijd afgesloten voor het verkeer.

 1. Roeselare zoekt sportmonitoren
  Roeselare

  Roeselare zoekt sportmoni­to­ren

  Sport #VANRSL zoekt nog enkele gemotiveerde en sportieve krachten om het lesgeversteam te versterken. Verdien je graag een centje bij tijdens de vakanties? Ben je zelf sportief en beschik je over een stevige dosis energie? Dan ben jij mogelijk de juiste persoon voor de job. Concreet ga je via een monitorenovereenkomst tijdens de schoolvakanties en naschools sportief aan de slag met jongeren. Meer info en aanmelden op sport.roeselare.be/word-sportmonitor.
 2. VOC Opstap zoekt reisbegeleiders
  Roeselare

  VOC Opstap zoekt reisbege­lei­ders

  Elk jaar organiseert Voc Opstap, met thuishaven aan het Roeselaarse Stationsplein, twee reizen in het groot verlof. Deze reizen zijn telkens een groot succes. Vanwege de stijgende vraag naar deelname, verruimen ze het reisaanbod. Ook kan de huidige groep reisbegeleiders wat ondersteuning gebruiken. Daarom is er nood aan meer reisbegeleiders: mensen met een hart voor anderen en veel zin om een week(end) samen met andere vrijwilligers te organiseren en te begeleiden. Geïnteresseerd? Neem dan contact op via http://www.vocopstap.be.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.