Linda De Klerck en Jessie Laleman, hier op de foto met Jessie's dochtertjes, zijn de drijvende krachten achter Yesterday's World Café.
Volledig scherm
PREMIUM
Linda De Klerck en Jessie Laleman, hier op de foto met Jessie's dochtertjes, zijn de drijvende krachten achter Yesterday's World Café. © Maxime Petit

“Alles wat je hier ziet, is te koop. Zelfs de stoel waarop je zit”: Yesterday’s World is zowel café als antiek- en brocantezaak

ArdooieArdooie is een bijzondere horecazaak rijker. In Yesterday’s World Café, het vroegere restaurant De Gapaard, kan je niet alleen terecht voor een fris streekbiertje of een lekkere snack maar kan je ook antiek en brocante kopen. Het unieke concept is het geesteskind van Linda De Klerck (53) die in Brugge een gelijkaardige zaak runt die razend populair is bij de toeristen. In Ardooie wordt ze bijgestaan door haar dochter Jessie Laleman.

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Uitgebreide coronaterrassen komen ook in 2022 terug in Roeselare: “Extra ruimte creëert meer zuurstof en privacy voor de klanten”
  PREMIUM
  Roeselare

  Uitgebrei­de coronater­ras­sen komen ook in 2022 terug in Roeselare: “Extra ruimte creëert meer zuurstof en privacy voor de klanten”

  Corona heeft de visie op de terrassen in vele steden en gemeenten definitief veranderd. Ook in Roeselare maken de uitgebreide terrassen een comeback in 2022. Volgens burgemeester Kris Declercq (CD&V) zal het uitzicht van de terrasjes wel wat bijgestuurd worden in overleg met de horeca. Of ze ook deze winter blijven staan, is nog niet duidelijk.