De burgemeesters namen de 2.500 suggestiebladen in ontvangst.
Volledig scherm
De burgemeesters namen de 2.500 suggestiebladen in ontvangst. © CDR

Actiegroepen overhandigen 2.500 bezwaren aan zeven burgemeesters tegen hoogspanningslijn langs E403: “Elia heeft de goedkoopste optie gekozen”

De Burgerplatforms Leefbaar E403 en Begraaf Ventilus hebben in het bijzijn van honderd bezorgde bewoners meer dan 2.500 suggesties, vragen, bezorgdheden en bezwaren over hoogspanningslijn Ventilus bezorgd aan de zeven betrokken gemeentebesturen. Ze hopen samen met de politiek druk te kunnen zetten op energiebeheerder Elia om af te stappen van het plan om 22 kilometer aan nieuwe bovengrondse leidingen te realiseren langs de E403.

0 reacties

 1. Belgian Quo Band speelt zaterdag op grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld: “We zijn de eerste Belgische band die die eer krijgt”
  PREMIUM
  Torhout/Tielt/Poelkapelle

  Belgian Quo Band speelt zaterdag op grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld: “We zijn de eerste Belgische band die die eer krijgt”

  The Belgian Quo Band, die dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert, mag zaterdag als eerste Belgische band ooit optreden op de grootste Status Quo-fanmeeting ter wereld in Engeland. Ze mogen er spelen in het voorprogramma van de originele drummer van de échte Status Quo. Al staan die dinsdagavond eerst bij ons in de AB in Brussel.
 2. Infosessie 'Wonen op je oude dag... Zorgen voor later?’ in Trax
  Roeselare

  Infosessie 'Wonen op je oude dag... Zorgen voor later?’ in Trax

  Voor velen is het een ver-van-mijn-bedshow maar toch is het belangrijk om vroeg genoeg na te denken over de mate waarin je huidige woning op latere leeftijd, en bij eventueel verminderde mobiliteit, nog toegankelijk en geschikt zal zijn om kwalitatief en comfortabel oud te worden. Benieuwd hoe jij de regie over jouw woonsituatie op latere leeftijd nu al in handen kan nemen? De dienst wonen van de stad organiseert op woensdag 28 september een boeiende infosessie over dit thema. Die vindt plaats in TRAX en start om 19 uur. Inschrijven doe je per mail aan wonen@roeselare.be.