De iPhone 8 Plus, de iPhone X en de iPhone 8. In september komt daar in principe de iPhone X Plus bij.
Volledig scherm
De iPhone 8 Plus, de iPhone X en de iPhone 8. In september komt daar in principe de iPhone X Plus bij. © REUTERS

"Scherm iPhone X Plus grootste ooit van iPhone: volle inch groter dan dat van de 8 Plus"

Apple gaat volgens recente geruchten op Macotakara het grootste iPhone-scherm ooit in de nieuwe X Plus steken. Toch zal het toestel zelf niet groter uitvallen dan de iPhone 8 Plus. De winst zit hem immers in het verdwijnen van de thuisknop en in de randjes die daardoor wegvallen.

17 reacties

 • Patrick Coulier

  3 jaar geleden
  @Joffrey Baratheon: Ach die Samsung Irisscan is ondertussen OOK al lang gehacked. Google maar eens... En een exact masker maken in 3D on de iPhone X te omzeilen, zie ik nog niet iedereen op 1,2,3 voor elkaar krijgen. Dat de duurste Android-toestellen het duidelijk afleggen in performantie tegen de Top iPhone modellen is dan weer duidelijk een feit ;-)
 • Joffrey Baratheon

  3 jaar geleden
  @Patrick Coulier de prijs is ook niet te evenaren, btw na een maand was de face unlock van apple gekraakt door een 3d geprint masker dus fingerprint blijft beter en aangezien ze dat niet meer hebben maakt dat de meeste andere smartphones veiliger. En informeer je zelf er is er iris scan bij samsung bij daardoor is het nog steeds nauwkeurig maar trager. Ik verdedig geen van beide want ik zit in het markt segment dat minder al €400 wil leggen voor een smartphone, wat al te veel is.
 • Patrick Coulier

  3 jaar geleden
  @Joffrey Baratheon: Informeer je eens aub de face unlock van Samsung is 2 dimensionaal en werkt al met een simpele foto ;-) Mijlen achter op de Apple oplossing dus die echt werkt zoals het hoort. Bovendien is de performantie van de nieuwe Apple iPhone X CPU (met minder cores en minder geheugen) zelfs niet te evenaren door het topmodel van Samsung... Probeer nog eens LOL
 • Yvan Lissens

  3 jaar geleden
  Mike Milan, als we jou redenering volgen dan bestond er maar één merk smartphone, computers, tv's, radio's koelkasten, wasmachines, microgolfovens, auto's... en noem maar op. Dat is hetzelfde als beweren dat de enige goede gloeilamp gemaakt moet worden door Thomas Edison. Techniek evolueert nu eenmaal.
 • Joffrey Baratheon

  3 jaar geleden
  @mike milan Apple is ontstaan door het stelen van technologie van andere bedrijven en nu zijn ze gekend voor hun goede batterijduur en voor al de rest lopen ze achter op andere merken, Samsung heeft al meer als 5 jaar oled, face unlock zat al in de s8, de notch zat in de essential phone, gestures zaten al in de one plus, vroeger was apple innovatief en prijs/kwaliteit, nu zijn ze verouderde technologie voor een veel te hoge prijs.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!