Jon Prosser.
Volledig scherm
Jon Prosser. © Twitter/@jon_prosser

Populaire Apple-analist slaat bal compleet mis en scheert wenkbrauwen af

Hij had het beloofd en heeft woord gehouden. Apple-analist Jon Prosser, bekend van zijn YouTube-show Front Page Tech, was er wel héél erg zeker van dat Apple op 23 maart een event zou houden. “Anders scheer ik mijn wenkbrauwen af”. Mis poes, zo bleek gisteren. En daar ging dan het haar boven zijn ogen.

1 reactie

 • Radboud Kuypers

  1 jaar geleden
  Man, man, man.... en dat zou interessant zijn voor meer dan 323.000 volgers op youtube?
 1. Deze week in 1976: Steve Jobs en Steve Wozniak richten Apple op, samen met ‘vergeten’ derde kompaan, van wie de aandelen vandaag 290 miljard waard zouden zijn

  Deze week in 1976: Steve Jobs en Steve Wozniak richten Apple op, samen met ‘vergeten’ derde kompaan, van wie de aandelen vandaag 290 miljard waard zouden zijn

  Nee, spijt heeft hij naar eigen zeggen niet. Ronald Wayne ging als derde oprichter van Apple - naast de veel bekendere twee ‘Steves’ - al meteen zijn eigen weg, amper twaalf dagen nadat hij op 1 april 1976 het originele contract had ondertekend. Wayne liet zich uitkopen en ziet zo vandaag een slordige 260 miljard euro aan zijn neus voorbijgaan.
 2. Apple kampt met tegenvallende vraag naar iPhone 13
  Apple
  7

  Apple kampt met tegenval­len­de vraag naar iPhone 13

  De vraag naar de iPhone 13 neemt af en daardoor heeft Apple minder onderdelen nodig van toeleveranciers, meldt persbureau Bloomberg. Eerder schroefde Apple de productie van de iPad nog noodgedwongen terug om zo meer onderdelen over te houden voor de productie van de iPhone 13. Dat kwam omdat het bedrijf eerder dit jaar hard werd geraakt door een wereldwijd chiptekort. Het aandeel van Apple op de aandelenbeurs in New York zakte 3,5 procent.