De Amerikaanse techreus Apple heeft zijn leveranciers gevraagd om nog dit jaar minstens 75 miljoen nieuwe iPhones te maken die geschikt zijn voor het 5G-netwerk.
Volledig scherm
De Amerikaanse techreus Apple heeft zijn leveranciers gevraagd om nog dit jaar minstens 75 miljoen nieuwe iPhones te maken die geschikt zijn voor het 5G-netwerk. © ANP

Nieuwe modellen Apple Watch en iPad mogelijk morgen voorgesteld: dit zijn de voorspellingen

Het gerucht gaat dat Apple nog deze week - morgen, volgens analist Jon Prosser - de nieuwe modellen van de Apple Watch én een nieuwe iPad zal lanceren in een persbericht. Mark Gurman van Bloomberg denkt dan weer dat er enkel een datum komt van de voorstelling van die toestellen, samen met die van de nieuwe iPhones. Anderen zien 12 oktober als de datum voor de iPhone 12-lancering. Eerder meldde Bloomberg dat Apple haar leveranciers heeft gevraagd om nog dit jaar minstens 75 miljoen van die 5G-iPhones te produceren. Zoals altijd zijn er al heel wat lekken over de nieuwe producten. Hierbij. 

9 reacties

 • Chris Beeke

  6 maanden geleden
  Als je de afvalberg wil groter maken , ga dan vooral android kopen. De meeste kappen na 2 jaar al met updates. Apple geeft zeker 5 jaar software ondersteuning op zijn toestellen.
 • Guy muis

  6 maanden geleden
  ik gebruik nu nog de iphone 6plus helaas kan ik ni meer updaten maar werkt prima,tevens mijn ipad2 doet het nog goed!
 • Steven Loyens

  6 maanden geleden
  Peter Trippaers, ik heb zelfs nog een eerste generatie iPod touch die perfect werkt. Niet de snelste meer maar voor muziek te luisteren voldoet die nog prima. Heb nu een iPhone 6s en ondervin dat batterij echt wel op is en zal dit jaar dus upgraden naar nieuwe smartphone, maar na 6 jaar mag dat denk ik wel. Meeste Android toestellen kunnen na 2 jaar al niet meer mee wegens geen software updates. Apple is duur ja, maar gaan jaren mee en software word langer ondersteund.
 • michel van dam

  6 maanden geleden
  Nee afvalberg, moet je bij samsung zijn, ga maar naar de shop er liggen daar meer dan 40 modellen om een keuze te maken. Heb nog de iPhone 5S, en doet het nog prima.
 • Hermans Steven

  6 maanden geleden
  De prijs gaat omhoog, innovatie blijft dan weer op hetzelfde niveau...
 1. "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser
  Play
  Uit de Kleren

  "Oh my God, ik lig met een puber in bed!": 'Uit de Kleren' begint met een sisser

 2. Piepjonge Bart Peeters was voorbestemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscherpe messen naar mijn broer"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Piepjonge Bart Peeters was voorbe­stemd voor showbizz: "Ik gooide met vlijmscher­pe messen naar mijn broer"

iHLN