Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © ANP

Man laat iPhone 6s vanop 610 meter uit vliegtuig vallen en toestel blijkt nog te werken

Een mens is al bang dat hij zijn smartphone gewoon op de begane grond uit zijn handen laat vallen, maar wat dan als je 610 meter hoog in een vliegtuig zit en je plots je toestel door het raampje lost? Het overkwam een Braziliaanse documentairemaker met zijn iPhone 6s. Maar niet alleen overleefde de iPhone de duikvlucht, de camera had alles ook nog eens netjes opgenomen op video.

4 reacties

 • Joris Vanderaert

  1 maand geleden
  Het feit dat het een Apple is heeft er weinig mee te maken, de manier van vallen wel. Alles heeft te maken met manier van neerkomen en de manier waarop de bodem, in dit geval het strand, de schol kan opvangen.
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  M’n iPhone viel vorig jaar Van de trap en lag helemaal in stukken uiteen opnieuw samen gestoken en hij doet het nog altijd
 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Kan gebeuren. Vesna Vulovic is een stewardess die ooit van op 10160 meter zonder parachute uit een vliegtuig viel en het overleefde.
 • Etienne De Pauw

  1 maand geleden
  Ja, het is Apple hé? Je betaalt misschien wat meer maar je krijgt wel kwaliteit. Ik heb zelf ook nog een iMac van 20 jaar oud die het nog altijd prima doet.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'

iHLN