Op sociale media worden renders van de iPhone 13 gelekt.
Volledig scherm
Op sociale media worden renders van de iPhone 13 gelekt. © Twitter

IPhone 13 wordt vanavond voorgesteld: gelekte renders geven eerste beeld, mogelijk tot 1 terabyte opslag

Om 19 uur is het weer tijd voor het herfstevent van Apple. Traditioneel worden dan de nieuwe iPhones voorgesteld, versie 13 intussen. Gelekte renders geven echter nu al een beeld van hoe het toestel er zou uitzien. Voor het eerst zouden de iPhone 13 Pro en Pro Max tot 1 terabyte opslag krijgen. Bij de andere vernieuwde modellen verdwijnt de opslagcapaciteit van 64GB. Dat voorspelt analist Ming-Chi Kuo, die eerder al opperde dat de iPhone 13 mogelijk ook satellietverbindingen zou ondersteunen. Speculaties genoeg, maar vanavond zit u via onze livestream op de eerste rij om alle nieuwigheden te ontdekken. 

25 reacties

 • Jurgen de Meulenaere

  1 maand geleden
  Ik schrijf zelf apps, wanneer je eentje maakt voor iOS, dan weet je dat deze werkte voor iedere iPhone, maak je eentje voor Android owee, op de ene Android werkt het en op de andere niet. Voor mij Apple zonder meer.
 • Ronny Biesen

  1 maand geleden
  Het verschil is jaarlijks de hogere prijs. Alles anders is voor mij steeds hetzelfde. De snelheid merk je niet bij de iphone upgrades. En bij de ipads is het triestig dat een Samsung tablet gebruiksvriendelijker is in multitasking dan de ipad.
 • Rudy Hendrickx

  1 maand geleden
  Schrijnend hoever ze blijven achterlopen op de top androidmodellen. Maar samsung verdient bakken geld aan iphone dankzij hun patenten dus ze verwelkomen dit nieuwe apple-model :)
 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Er zijn mensen die een telefoon van 1.000 € kopen en geen nagel hebben om aan hun gat te krabben. Het organiseren van schijnvertoningen met producten die niet voor hem bestemd zijn, heeft al vele huishoudens geruïneerd. Vroeger lachten wij met de schone schijn, nu moet je eraan meedoen om erbij te horen. Het verlichte Westen?
 • Stefaan Boonen

  1 maand geleden
  Een iphone is voor vele Vlamingen toch hetzelfde als hun dure (bedrijfs-)wagen ... je krijgt het (grotendeels), je betaalt deze niet zelf !? Afgezien van de prijs is een iphone ten andere fantastisch ... dus waarom geen nieuwe elk jaar of zo ?

iHLN