Hier is hij dan! Apple stelt de nieuwe iPhone 13 voor. Dit zijn alle nieuwe producten (en zoveel zullen ze kosten)

Tijdens een Apple Keynote hebben Apple-CEO Tim Cook en zijn medewerkers vandaag de nieuwste iPad, iPad Mini, Apple Watch en iPhone voorgesteld. Dat deden ze tijdens een wervelende virtuele presentatie waarin kleur, diversiteit en geweldige beeldkwaliteit centraal stonden.

33 reacties

 • Marjan Frankie

  4 weken geleden
  over smaken, kleuren en geuren discussieert men niet Maar ik eet liever een appel dan een peer
 • Jolien De Keyser

  1 maand geleden
  18u batterij autonomie voor een Apple Watch? Mijne Garmin fenix3 14 dagen!
 • Frank Vos

  1 maand geleden
  Promoot eens Xiaomi, nieuw toestel voorgesteld vandaag! Dat is pas vernieuwend, batterij, snelladen 120 Watt! Ook mijn Xiaomi smart watch gaat een week mee. De iWatch 7 18u...das toch lachwekkend om daar zoveel geld voor te geven. Apple lacht vierkant in hunne toren dat er mensen zijn die dat nog kopen !
 • Jacky Leman

  1 maand geleden
  Mijn iPhone 6s van 650 euro is 6 jaar oud en draait nog steeds als een lekker zonnetje. En niet te vergeten nog steeds updates te verkrijgen en werkt nog. Is zelfs nog 100euro waard. Ken er een pak mensen die al aan hun 7de Android brol zitten. En na twee jaar krijg je die Androids niet meer aan de straatstenen verkocht. Net als een Dacia en een BMW… 😀
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  900 à 1000 euro voor een smartphone? Dat is een koopje.
 1. Face ID op iPhone 13 werkt niet meer bij onofficiële schermvervanging

  Face ID op iPhone 13 werkt niet meer bij onoffi­ciële schermver­van­ging

  Als het scherm van een iPhone 13 wordt vervangen door een derde partij die geen officiële bevoegdheid heeft van Apple, dan werkt de Face ID niet meer. Dat concludeert YouTuber Phone Repair Guru na eigen experimenten en wordt aan Tweakers bevestigd door iFixit, een bekende doe-het-zelf reparatiewebsite rond technologie. De stap bemoeilijkt reparaties van iPhone 13, omdat de gezichtsscanner voor veel mensen een belangrijke functie van een iPhone is.

iHLN