Hier is hij dan! Apple stelt de nieuwe iPhone 13 voor. Dit zijn alle nieuwe producten (en zoveel zullen ze kosten)

Tijdens een Apple Keynote hebben Apple-CEO Tim Cook en zijn medewerkers vandaag de nieuwste iPad, iPad Mini, Apple Watch en iPhone voorgesteld. Dat deden ze tijdens een wervelende virtuele presentatie waarin kleur, diversiteit en geweldige beeldkwaliteit centraal stonden.

32 reacties

 • Jolien De Keyser

  1 week geleden
  18u batterij autonomie voor een Apple Watch? Mijne Garmin fenix3 14 dagen!
 • Frank Vos

  1 week geleden
  Promoot eens Xiaomi, nieuw toestel voorgesteld vandaag! Dat is pas vernieuwend, batterij, snelladen 120 Watt! Ook mijn Xiaomi smart watch gaat een week mee. De iWatch 7 18u...das toch lachwekkend om daar zoveel geld voor te geven. Apple lacht vierkant in hunne toren dat er mensen zijn die dat nog kopen !
 • Jacky Leman

  1 week geleden
  Mijn iPhone 6s van 650 euro is 6 jaar oud en draait nog steeds als een lekker zonnetje. En niet te vergeten nog steeds updates te verkrijgen en werkt nog. Is zelfs nog 100euro waard. Ken er een pak mensen die al aan hun 7de Android brol zitten. En na twee jaar krijg je die Androids niet meer aan de straatstenen verkocht. Net als een Dacia en een BMW… 😀
 • Wendy Vandereyken

  1 week geleden
  900 à 1000 euro voor een smartphone? Dat is een koopje.
 • Robbe symons

  1 week geleden
  Samsung is beter nu is het officieel
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.

iHLN