Hier is hij dan! Apple stelt de nieuwe iPhone 13 voor. Dit zijn alle nieuwe producten (en zoveel zullen ze kosten)

Tijdens een Apple Keynote hebben Apple-CEO Tim Cook en zijn medewerkers vandaag de nieuwste iPad, iPad Mini, Apple Watch en iPhone voorgesteld. Dat deden ze tijdens een wervelende virtuele presentatie waarin kleur, diversiteit en geweldige beeldkwaliteit centraal stonden.

32 reacties

 • Jolien De Keyser

  3 dagen geleden
  18u batterij autonomie voor een Apple Watch? Mijne Garmin fenix3 14 dagen!
 • Frank Vos

  4 dagen geleden
  Promoot eens Xiaomi, nieuw toestel voorgesteld vandaag! Dat is pas vernieuwend, batterij, snelladen 120 Watt! Ook mijn Xiaomi smart watch gaat een week mee. De iWatch 7 18u...das toch lachwekkend om daar zoveel geld voor te geven. Apple lacht vierkant in hunne toren dat er mensen zijn die dat nog kopen !
 • Jacky Leman

  4 dagen geleden
  Mijn iPhone 6s van 650 euro is 6 jaar oud en draait nog steeds als een lekker zonnetje. En niet te vergeten nog steeds updates te verkrijgen en werkt nog. Is zelfs nog 100euro waard. Ken er een pak mensen die al aan hun 7de Android brol zitten. En na twee jaar krijg je die Androids niet meer aan de straatstenen verkocht. Net als een Dacia en een BMW… 😀
 • Wendy Vandereyken

  4 dagen geleden
  900 à 1000 euro voor een smartphone? Dat is een koopje.
 • Robbe symons

  4 dagen geleden
  Samsung is beter nu is het officieel
 1. Apple verdedigt nieuwe fotoscansoftware voor kindermisbruik: “Verkeerd begrepen”
  7

  Apple verdedigt nieuwe fotoscan­soft­wa­re voor kindermis­bruik: “Verkeerd begrepen”

  De nieuwe software van techgigant Apple die moet controleren of gebruikers afbeeldingen van kindermisbruik op hun telefoon hebben, is "over het algemeen verkeerd begrepen", stelt Apple-softwaretopman Craig Federighi in een gesprek met zakenkrant Wall Street Journal. Volgens Federighi zijn de systemen van Apple niet minder veilig of vertrouwelijk als de veelbesproken software gebruikt wordt.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

iHLN